Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αλήθεια, οι ΠΑΕ τι κάνουν;

Δημοφιλή

Πέρασαν τόσοι πολλοί μήνες από τα γεγονότα που οδήγησαν στο κλείσιμο των γηπέδων. Οι ένοχοι (κυρίως οι ηθικοί αυτουργοί) δεν έχουν βρεθεί και οι μόνοι που τιμωρούνται είναι οι φίλαθλοι και οι ΠΑΕ. Ο κόσμος αντιδρά στα μέτρα που λαμβάνονται και δεν πρόκειται να πετύχουν κάτι. ΟΙ ΠΑΕ αλήθεια τόσο καιρό γιατί δεν δείχνουν να ενοχλούνται;

Ο κόσμος αντιδρά για την απόφαση επιβολής εισιτηρίου στα μικρά παιδιά και αρκετοί δυσανασχετούν. Αντιδράσεις έχουμε και για την απαγόρευση μεταβίβασης εισιτηρίου ακόμη και σε συγγενικά πρόσωπα. Αφού λοιπόν οι ΠΑΕ τα δέχονται όλα αδιαμαρτύρητα, ας βρουν και λύσεις γι΄ αυτά τα θέματα. Ας εκδώσουν και φθηνότερα εισιτήρια, ας σκεφτούν και το συγγενικό θέμα.

Πέρα από όλα τα άλλα και αφού ο ΠΑΟΚ είναι εύκολος στόχος ας κρατήσουμε ένα και μόνο ζήτημα από τη νέα κατάσταση. «Απαγορεύεται να πέσει το οτιδήποτε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί αλλιώς έρχεται άμεσο κλείσιμο του γηπέδου για το προσεχές παιχνίδι».

Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. Να προσέχουν όλοι τον διπλανό τους και να μη δοθεί κανένα δικαίωμα στον οποιονδήποτε να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία