Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Την ισοπέδωσε με ευρωπαϊκό… αέρα

Δημοφιλή

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του LEN Euro Cup πήρε το τμήμα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της γερμανικής Λούντβιχσμπουργκ 08 με 12-6, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το πρώτο του γκολ από τον Τσολακούδη, 1-0, ωστόσο οι Γερμανοί απάντησαν με τον Σκίλιτς κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο.

Στη συνέχεια οι Γερμανοί να πήραν το προβάδισμα με τον Πρίετο, 1-2, ωστόσο η συνέχεια ήταν καθαρά «ασπρόμαυρη υπόθεση».

Με τον Μιλάρντοβιτς ο Δικέφαλος ισοφάρισε σε 2-2, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ με 3-2.

Με εξαιρετική αμυντική παρουσία οι «ασπρόμαυροι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους, σκοράροντας παράλληλα ακόμα δύο τέρματα με τους Κεχαλάρη και Κουγιούνη κάνοντας το 5-2, το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, με δύο γκολ του Τσολακούδη ο ΠΑΟΚ πήρε σαφές προβάδισμα με 7-2, μεταφέροντας πλήρως το άγχος και την πίεση στους Γερμανούς.

Ο Άντελιτς μείωσε σε 7-3, με τον Κεχαλάρη να απαντά για το 8-3.

Ο Πριέτο έκανε το 8-4, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο μέρος, ο Δικέφαλος προχώρησε σε μία διαχείριση του προβαδίσματος που είχε χτίσει, με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του.

Έτσι, το τελικό 12-6 έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στον ΠΑΟΚ στην δεύτερη φάση του LEN Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-2, 4-2

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου) : Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Καρατζάς 2, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 4, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κόυπμαν 1, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.


Τελευταία νέα

Κλοπ: «Μακάρι να αναλάβει ο Σλοτ τη Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υποστήριξε δημόσια τον Άρνε Σλοτ, τον άνθρωπο που αναμένεται να γίνει διάδοχός του,...

Στην ίδια κατηγορία