Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οικογενειακό δίτερμα στη Νέα Μεσημβρία

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου (15/10), στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (17/10).

Οι παίκτες και τον τεχνικό επιτελείο καταστρώνουν τα σχέδια τους, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο Γ. Καραϊσκάκης.

Το μενού της προπόνησης περιελάβανε εστίαση πάνω στις μεταβιβάσεις, build up και την κατοχή της μπάλας. Ενώ στο φινάλε της προπόνησης πραγματοποιήθηκε δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες τακτικής.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Πειραιά για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο καταστρώνουν το πλάνο που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Το πρωί του Σαββάτου (15.10) οι αυτοματισμοί κι η ανάπτυξη βρέθηκαν στο προσκήνιο. Οι παίκτες υπό τις οδηγίες των προπονητών δούλεψαν σε γκρουπ πάνω στις μεταβάσεις, το build up και την κατοχή της μπάλας, ενώ στο φινάλε διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Την Κυριακή (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».


Τελευταία νέα

Στροφή σε ΑΕΚ: «Ανασυγκρότηση κι αντίδραση»

Πίσω στη δουλειά ενόψει ΑΕΚ έχει επιστρέψει ο ΠΑΟΚ μετά το «κάζο» στη Λαμία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως αναζητά...

Στην ίδια κατηγορία