Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι τους είχες βάλει ρε Σέρτζιο; (videos)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα, πριν από 14 χρόνια και στις 4 Φεβρουαρίου του 2009 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου της σεζόν 2008-09. Στην έναρξη του αγώνα ο Λίνο σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Πειραιωτών με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο 29ο λεπτό ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πέτυχε ένα γκολ… ποίημα.

Εκμεταλλευόμενος τη λάθος πάσα του Ντουντού στον Ζεβλάκοφ, ο Πορτογάλος άσος έγινε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο και με ένα ασύλληπτο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νικοπολίδη, ο οποίος έμεινε… άγαλμα, κάνοντας το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στη ρεβάνς, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην παράταση με 2-0 (47′ Ντιόγκο, 109′ Ντάρμπισαϊρ) και αποκλείστηκε, με τον Μιχάλη Κουκουλάκη, να αποβάλλει τον Πάμπλο Κοντρέρας στο 73′ και τον Βλάνταν Ίβιτς στο 80′, σε μία ακόμη διαιτησία που έχει μείνει στην ιστορία.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κοντρέρας, Λίνο (89΄ Μπαλάφας), Αραμπατζής, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Ίβιτς (41′ Βερόν), Σορλέν, Αναστασάκος (79΄ Αθανασιάδης).

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλίτσιος (79΄ Γκονσάλεθ), Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Πάντος, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς (76΄ Λεονάρντο), Ντουντού, Μπελούτσι, Μήτρογλου (61΄ Ντάρμπισαϊρ).


Τελευταία νέα

Ράσφορντ: «Δεν πάει άλλο και αυτή η κατάσταση» (pic)

Ξέσπασε ο Μάρκους Ράσφορντ με αφορμή όσα ακούγονται, λέγονται, γράφονται για τον ίδιο. Φουντώνει η κριτική στο Μάντσεστερ για...

Στην ίδια κατηγορία