Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι

Δημοφιλή

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται σήμερα (4/2). Αυτό που προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πως δύσκολα θα προχωρήσει σε εκπλήξεις στο αυριανό (5/2) παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Παρόλα αυτά, η άφιξη των Κανός και Μπότσουτσι ενδεχομένως να αλλάξουν το πλάνο του Ισπανού τεχνικού. Οι δύο νεοαποκτηθέντες μπήκαν αμέσως στο πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού κι έτσι δεν αποκλείεται να επιλέξει έναν από τους δύο στα πλάγια της επίθεσης. Οι «σταθερές» του Μίτσελ φαίνεται πως είναι ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα.

Το δίδυμο Εμβιλά και Ιν-Μπομ στα χαφ δύσκολα θα «σπάσει». Στην επίθεση όλα δείχνουν ότι στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Μπακαμπού, ενώ στα πλάγια κατά πάσα πιθανότατα θα είναι ο Μασούρας με τους Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες. Αν υπάρξει μία έκπληξη, αυτή θα μπορούσε να είναι στον άξονα και να πάει με 4-3-3 ο Μίτσελ.


Τελευταία νέα

Η… Apple και το Μουντιάλ Συλλόγων

Εν αρχή ην τα σπουδαία. Σε τι είδους «νέο ποδοσφαιρικό τουρνουά συλλόγων» αναφέρεται το (μιντιακό) ρεπορτάζ που θα διαβάσετε...

Στην ίδια κατηγορία