Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τι συμβαίνει με τον Λούκας Τέιλορ;

Δημοφιλή

Ο Λούκας Τέιλορ φαίνεται να βρίσκεται εκτός πλάνων για Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται πλέον με την Κ19 της ουκρανικής ομάδας. Ιστοσελίδα από την Ουκρανία πήρε συνέντευξη από τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος δήλωσε πως έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα από το Ντόνετσκ, αλλά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και έτσι κάνει προπονήσεις με την Κ19 του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός:

Με το γεγονός ότι η γνωστή ιστοσελίδα Transfermarkt τον έχει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ:

«Δεν είμαι στον ΠΑΟΚ. Μετά την περσινή σεζόν ως δανεικός, η Σαχτάρ έπρεπε να με αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, είμαι τώρα πλήρως παίκτης της Σαχτάρ» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ για τα επόμενα τρία χρόνια. Δεν έφυγα από τη Σαχτάρ, τώρα είμαι πλήρης παίκτης του συλλόγου, αλλά δεν θέλουν να με χρησιμοποιήσουν».

Για την περσινή πορεία με την Σακτάρ και το μέλλον του:

«Μετά την υπογραφή του Γκοτσολεϊσβίλι ο σύλλογος είπε ότι δεν με υπολόγιζε, γιατί θα έδινε περισσότερα λεπτά στον νεότερο παίκτη. Αλλά ήθελα να μείνω για να γίνω πρωταθλητής. Τώρα προπονούμαι με την U-19 μέχρι να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία