Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τί ισχύει με τον Κούτσια

Δημοφιλή

Ο φάκελος της υπόθεσης του Γιώργου Κούτσια έχει ανοίξει στον ΠΑΟΚ, με τα σενάρια να τον ήθελαν να παραχωρείται δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να μπει σε καμιά κουβέντα για πιθανό δανεισμό του νεαρού επιθετικού, αν πρώτα δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του, που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την πρόταση του στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τους εκπροσώπους του να καθυστερούν χαρακτηριστικά να απαντήσουν. Μετά από πίεση των ανθρώπων των «ασπρόμαυρων», οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή απάντησαν με μια αντιπρόταση εκτός λογικής.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά του νεαρού επιθετικού είναι άψογη, απλά το θέμα της ανανέωσης το χειρίζονται οι εκπρόσωποι του. Για τον Δικέφαλο, το βασικό θέμα στην υπόθεση Κούτσια είναι η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αν αυτή δεν πραγματοποιηθεί, ο 18χρονος ούτε θα παραχωρηθεί ως δανεικός, αλλά ούτε και θα υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν.


Τελευταία νέα

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League....

Στην ίδια κατηγορία