Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η πιθανή εντεκάδα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League μπαίνει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα ενδεκάδας του, με δύο διλλήματα.

Αυτά αφορούν τις θέσεις του αριστερού μπακ και του σέντερ φορ, αφού οι υπόλοιπες φαίνεται πως έχουν ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να συνεχίσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τους Λύρατζη, Ίνγκασον και Κουλιεράκη να ετοιμάζονται για ακόμα ένα παιχνίδι ως βασικοί. Στο αριστερό άκρο της άμυνας έχουν δοκιμαστεί τόσο ο Τσαούσης (που αγωνίστηκε και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια), όσο και ο αρχηγός Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αμετάβλητη αναμένεται να παραμείνει η κατάσταση στο χώρο του κέντρου, με τους Κούρτιτς, Ντάντας και Ντούγκλας να ξεκινούν, με βάσει τα όσα έχει δοκιμάσει ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων». Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κάλεντ Νάρεϊ θα τοποθετηθούν στα φτερά ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπράντον Τόμας και Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν από την αναμέτρηση με τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής (11/9, 18:00), όπου και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα κάνει τις τελικές του δοκιμές και θα αποφασίσει για τις δύο θέσεις που είναι «ανοικτές».


Τελευταία νέα

Το αντίο του ΠΑΟΚ στον Κούλη

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να στέλνει το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για...

Στην ίδια κατηγορία