Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τι ισχύει για Νέα Τούμπα και προπονητικό

Δημοφιλή

Μεγάλη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106,1» παραχώρησε το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μιλώντας για όλα (δείτε εδώ), από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, αλλά και για το νέο προπονητικό της ομάδας στη Θέρμης, υπογραμμίζοντας ότι το δεύτερο είναι πιο εύκολο, αλλά και το ότι η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη δεν έχει αλλάξει, με τον ΠΑΟΚ να ζητά ισονομία.

Όπως είπε για τα δύο ζητήματα:

Το αθλητικό κέντρο σχεδιάζεται και θα ξεκινήσει άμεσα, πιο άμεσα από το γήπεδο. Στο γήπεδο η καθυστέρηση οφείλεται και στην κατάσταση που επικρατεί. Είναι ένα γήπεδο που έχει αναλάβει την υπόσχεση να το χρηματοδοτήσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ανάγκη χρηματοδότησης φτάνει τα 120-130 εκατ ευρώ. Δεν είναι ένα πράγμα που θα σταματήσει και δε θα γίνει. Έχουν υπάρξει δύο σημεία, από τότε που δόθηκε η υπόσχεση για τη Νέα Τούμπα. Από τη μία, βλέπουμε γήπεδα που χρηματοδοτήθηκαν από το κράτος και σε κάνει αυτό να αισθάνεται και λίγο κορόιδο κι από την άλλη, ως οικογένεια του ΠΑΟΚ βιαστήκαμε πολύ να χάσουμε τα διαπραγματευτικά μας ατού.

Όλοι θέλουμε γήπεδο στην Τούμπα προφανώς, αλλά δε χρειαζόταν να βιαστούμε και να εγκλωβιστούμε. Αυτό μας δυσκολεύει. Πολλά γήπεδα, σχεδόν εξ ολοκλήρου χρηματοδοτήθηκαν από την Πολιτεία. Αυτό δεν αλλάζει τον σχεδιασμό. Πολλά άλλαξαν από ό,τι ίσχυε για το Καυταντζόγλειο, αλλά κι από τη συνολική γεωπολιτική κατάσταση, που δεν είναι εύκολη. Το γήπεδο θα γίνει.

Τον κ. Σαββίδη τον συμφέρει να γίνει το συντομότερο δυνατόν και δεν είναι κανένας που δε θέλει να γίνει. Πρέπει να ξεπεραστούν τα προβλήματα, που είναι σε διαδικασία επίλυσης. Το αθλητικό κέντρο είναι μίας άλλης κλίμακας έργο. 8-10 εκατ. χρειάζεται και είναι πιο εύκολο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του βρήκαν τη γη κι ο χρόνος δημιουργίας του, δεν είναι τόσο μεγάλος και θεωρώ ότι πιο σύντομα θα γίνει.

Ζητάμε ισονομία και είναι άδικο ο ΠΑΟΚ να μη χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που είχαν άλλοι. Δε σημαίνει αυτό – το ξαναλέω- ότι άλλαξε κάτι αναφορικά με την δέσμευση. Άλλαξαν οι συνθήκες και πρέπει ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπιστεί ισόνομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Oι ΗΠΑ κλείνουν το μάτι στον Χάρτελ

Μία περίπτωση που εξέτασε ο ΠΑΟΚ ήταν αυτή του Μάρσελ Χάρτελ, το όνομα του οποίου βρέθηκε στη μεταγραφική ατζέντα...

Στην ίδια κατηγορία