Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τί έβαλες ρε Μήτκου; (video)

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ το δηλώνει με πράξεις και όχι με λόγια πως αρνείται να χάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες έχουν να… γευτούν την ήττα από τις 18 Μαρτίου του 2018! Δηλαδή σχεδόν πέντε χρόνια πριν, όταν και για την σεζόν 2017/18, είχαν ηττηθεί με 2-1 από τον Άρη.

Από τότε ο ΠΑΟΚ Morris μετρά μόνο νίκες, εκτός από δύο παιχνίδια στα οποία αναδείχθηκε ισόπαλος. Η μία ήταν στις 29 Απριλίου του 2018, όπου ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Οδυσσέα στην Γλυφάδα και στις 22 Μαΐου του 2022, όπου ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην Χαλκίδα κόντρα στις Αβαντίδες, όμως με εκείνον τον βαθμό κατέκτησε και μαθηματικά το περσινό πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ μέσα στην Λάρισα την περασμένη Κυριακή (22/1) ο ΠΑΟΚ Morris βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό, όμως παρ’ όλο που φαινόταν πως ο Δικέφαλος δεν θα πάρει τη νίκη στη Θεσσαλία, ήρθε η ισοφάριση από την Έσε Ακίντα στο 82′, για να δώσει νέες ελπίδες για το τρίποντο.

Αυτό το τρίποντο ήρθε με εμφατικό τρόπο, αφού η Μαρία Μήτκου έστησε την μπάλα σε φάουλ έξω από την περιοχή στο 90+6′ και με μία ασύλληπτη εκτέλεση, έδωσε τη νίκη στις Μόνιμες Πρωταθλήτριες, με την Ελληνίδα παίκτρια να… τρελαίνεται και να βγάζει την μπλούζα της, σε έναν πανηγυρισμό, ο οποίος όπως είναι λογικό δεν συνηθίζεται στο γυναικείο ποδόσφαιρο, αλλά τι να πει κανείς στην Μήτκου εκείνη την στιγμή, που έχει εκτελέσει ένα από τα καλύτερα φάουλ της καριέρας της;

Δείτε παρακάτω το video με την γκολάρα της Ελληνίδας παίκτριας, μέσα από το video που δημοσίευσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς δύο για Παναθηναϊκό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε σήμερα (29/03) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία