Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (25/01) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή (26/1) ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο στη Λεωφόρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον, που δεν είναι ακόμα έτοιμος και έμεινε εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε αντίθεση με τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο οποίος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά, όπως και ο Λάζο Κλεϊχέισλερ που κάνει ντεμπούτο με τους «πράσινους».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στον Ντάνιελ Μαντσίνι, μόλις ο Παναθηναϊκός ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του από τον Άρη, τότε θα τεθεί κι αυτός στην διάθεση του Γιιοβάνιοβιτς.


Τελευταία νέα

Ομαδική δηλητηρίαση στον ΠΑΟΚ

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται o πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού την αποστολή των...

Στην ίδια κατηγορία