Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Θυμίζει γήπεδο… τοπικού πλέον το Καυτανζόγλειο (pics)

Δημοφιλή

Αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τον ΠΟΤ Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την εξ αναβολής τέταρτη αγωνιστική της Super League 2. Στη μοίρα του είναι παρατημένο το Καυτανζόγλειο Στάδιο, αφού τα τελευταία χρόνια η μοναδική αγωνία των υπευθύνων ήταν να μην διατεθεί στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας.

Φυσικά, το γήπεδο δεν έχει άδεια για να φιλοξενήσει κόσμο κι έτσι ο σημερινός (25/10) αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό, όμως, που προκαλεί εντύπωση είναι η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο θυμίζει χωράφι κι όχι ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Οι εικόνες δείχνουν την πραγματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το Καυτανζόγλειο, στο οποίο σίγουρα -υπό αυτές τις συνθήκες- δεν θα έπρεπε να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι σε άθλια κατάσταση, άσχημη είναι η εικόνα και από τις κερκίδες του σταδίου, όπου υπάρχουν σπασμένα καρεκλάκια και κενά στα καθίσματα. Η όλη εικόνα του Καυτανζογλείου θυμίζει γήπεδο ομάδας, που παίζει σε τοπικό πρωτάθλημα.

Δείτε παρακάτω τις απίστευτες εικόνες:


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία