Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θυμήθηκε την… πρώην ο Τάισον (pic)

Δημοφιλή

Κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε η σημερινή (04.04) ιστορική της Ιντερνασιοναλ ημέρα για τον Τάισον δεδομένου πως μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram έσπευσε να της ευχηθεί αφορμή δοθείσης από τη συμπλήρωση 115 ετών ιδρύσεώς της. «Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα Ιντερνασιονάλ, 115 χρόνια! Συγχαρητήρια, σε αγαπώ» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτυπώνοντας εκ νέου τους ισχυρούς δεσμούς που έχει «χτίσει» με την ομάδα της πατρίδας του.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του Τάισον για τα 115 χρόνια της Ιντερνασιονάλ:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υπενθυμίζεται πως η Ιντερνασιονάλ μετά το εντυπωσιακό του πέρασμα από την Ουκρανία (σ.σ εκεί όπου με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε 299 παιχνίδια, έβαλε 55 γκολ, έδωσε 78 ασίστ, κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, τέσσερα Super Cup, αγωνίστηκε σε Champions League και Europa League) τον κάλεσε να επιστρέψει και να βοηθήσει. Είχε προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά δεν μπορούσε να αρνηθεί. Δέχθηκε σημαντική μείωση στις απολαβές του και φόρεσε ξανά τη φανέλα της Ίντερ, με την οποία συνολικά έφτασε τα 155 παιχνίδια, με 17 γκολ και 14 ασίστ.

Ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με το βραζιλιάνικο κλαμπ τον Ιανουάριο του 2023, ο Τάισον αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο συνεργασίας 1.5 ετών, έχοντας δεθεί για ακόμη ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία