Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη-Αυτοκτονία γυμναστή: Νέα τροπή στην υπόθεση (pic)

Δημοφιλή

Νέα τροπή στην υπόθεση αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη δίνει ιδιόχειρο μήνυμα του αυτόχειρα. Όπως αναφέρει στο ethnos.gr ο Κώστας Κόλτσης, δικηγόρος της γυναίκας την οποία ο αυτόχειρας κατηγόρησε με e-mail πριν το θάνατό του ότι του «έφαγε» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και ουσιαστικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, το τελευταίο ιδιόχειρο μήνυμα του 50χρονου προς τη γυναίκα αναφέρει ότι θα αυτοκτονήσει και η αιτία ήταν τα φάρμακα που έπαιρνε.

Κατά τον κ. Κόλτση, το συγκεκριμένο μήνυμα γράφτηκε από το γυμναστή στο πίσω μέρος του πιστοποιητικού εμβολιασμού του προφανώς το Μάιο του 2021 και στη γυναίκα εστάλη λίγους μήνες αργότερα.

Παράλληλα, ο κ. Κόλτσης σημειώνει στο ethnos.gr ότι ο γυμναστής έπαιρνε πολύ δυνατά αναβολικά και ότι έκανε παράλληλα και συστηματική χρήση κάνναβης. Όπως λέει ο δικηγόρος, χρήση κάνναβης έκανε ο 50χρονος και παρουσία της εντολέας του, για να ηρεμήσει από την υπερδιέγερση που του προκαλούσαν τα δυνατά αναβολικά.

«Το μήνυμα εστάλη στην εντολέα μου ως μία φερόμενη απόπειρα αυτοκτονίας του 50χρονου, προκειμένου να την επηρεάσει, ώστε να επιστρέψει στη σχέση τους. Στο μήνυμα ο αυτόχειρας αναφέρει ότι φταίνε τα φάρμακα που παίρνει. Η εντολέας μου μού έχει πει ότι ο 50χρονος έκανε χρήση δυνατών αναβολικών αλλά και συστηματική χρήση κάνναβης, για να μπορεί να ηρεμεί από τα αναβολικά», τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Κόλτσης.

Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα, σύμφωνα με την 50χρονη

Το σημείωμα, που φέρεται να είχε γράψει ο 50χρονος γυμναστής, αναφέρει με κεφαλαία γράμματα: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου».

Ιδιόχειρο σημείωμα του γυμναστή

Εκδικητικά βίντεο με προσωπικές στιγμές

Κατά τον δικηγόρο της 50χρονης γυναίκας η εντολέας του δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τα βίντεο με προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, τα οποία γύρισε ο γυμναστής και τα απέστειλε σε πολλούς παραλήπτες.

Κατά τον κ. Κόλτση, τα βίντεο έστειλε ο 50χρονος αυτόχειρας στον πρώην σύζυγο της εντολέας του, στον εργοδότη της 17χρονης κόρης της, στο επίσημο e-mail του σχολείου της τελευταίας και σε πολλούς άλλους παραλήπτες.

«Πρόκειται ξεκάθαρα για εκδικητική αποστολή των βίντεο. Η εντολέας μου δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι αυτά είχαν τραβηχτεί. Στα βίντεο, τα οποία είναι διάρκειας περίπου 2-2,5 λεπτών, φαίνεται μόνο η εντολέας μου και όχι ο γυμναστής. Προφανώς τα τράβηξε για να εκβιάζει τη γυναίκα, αφού σε μηνύματα που της έστελνε, αναφέρει διάφορα, όπως ‘’σε έχω κλεισμένη από χίλιες πλευρές, θα σου κάνω αυτό, θα σου κάνω το άλλο’’ και διάφορα τέτοια πράγματα. Της έστελνε τέτοια μηνύματα σε πολλές στιγμές ακόμα και τα ξημερώματα», λέει ο κ. Κόλτσης.

Κρυπτονομίσματα

Τέλος, κατά το δικηγόρο της γυναίκας, τα περίπου 400.000 ευρώ που ισχυρίζεται ότι έχασε ο 50χρονος εξαιτίας της πελάτισσάς του, ήταν πολύ υψηλού κινδύνου κρυπτονομίσματα. «Δεν ήταν κανονικά χρήματα. Έλεγε στην εντολέα μου, για παράδειγμα, ότι μέσα σε τρεις ώρες χάνω το χι υψηλό ποσό. Πολύ σωστά επενέβη ο εισαγγελέας και τώρα αναμένουμε την έρευνα του Ανθρωποκτονιών», τονίζει ο κ. Κόλτσης.

πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην έδρα του για το πρώτο βήμα πρόκρισης!

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 19:00,...

Στην ίδια κατηγορία