Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα θέλουν Ντι Μαρία

Δημοφιλή

Σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει τις επιλογές της για το δεξί άκρο της επίθεσης με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να μην έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της Καταλανικής ομάδας, αλλά και την περίπτωση του Ραφίνια από τη Λιντς να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο αγγλικός σύλλογος θέλει μία πρόταση κοντά στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και την Αργεντινή, η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει στο Camp Nou τον Άνχελ Ντι Μαρία που ψάχνει συμβόλαιο ενός έτους, με την Γιουβέντους να του έχει προσφέρει διετές χωρίς να έχει λάβει απάντηση.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός προτιμάει να επιστρέψει στην Ισπανία για έναν χρόνο, εν όψει Mundial και υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα του Τσάβι, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή η Μπαρτσελόνα πρέπει να αποδεσμεύσει ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της λόγω των οικονομικών της προβλημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι...

Στην ίδια κατηγορία