Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Θέλουμε έναν παίκτη, που να μπορεί να σκοράρει»

Δημοφιλή

Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά: Για το αν πιστεύει πως η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον ΠΑΟΚ: «Τι να κάνουμε. Το μόνο που μπορούμε είναι να προσαρμοστούμε και να δουλέψουμε. Σίγουρα ήταν δύσκολο διάστημα για εμάς, βρεθήκαμε σε καταστάσεις που δεν θέλαμε. Είχαμε και κάποιες καλές στιγμές. Γνώριζα όμως μέσα μου, πως αυτές είναι οι καταστάσεις σε μια ομάδα που χτίζεται ξανά, έτσι μεγαλώνει το γκρουπ. Αυτές μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα».

Αναφορικά με το γκολ του Ζίβκοβιτς και αν η διακοπή για Μουντιάλ τον επηρέασε θετικά: «Έχω αναφέρει ότι ο Ζίβκοβιτς είναι ένας παίκτης αφοσιωμένος, όπου βρίσκεται. Πέρασε δύσκολα και αυτός τελευταία. Είναι ένας παίκτης που πρέπει να βρίσκεται διαρκώς σε δράση για να είναι και στην κατάσταση που θέλει και αυτός. Είναι ένα παίκτης που θέλουμε, που παλεύει πολύ και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ σήμερα. Του ευχόμαστε το καλύτερο στο Παγκόσμιο. Τα μόνο πράγματα που χρειάζεται στο σκοράρισμα, είναι χρόνος και δουλειά. Όταν υπάρχει καλύτερη σύνδεση μεταξύ των ποδοσφαιριστών αυτό βελτιώνεται, καθώς και όταν αφομοιώνεται η δουλειά. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, μέχρι να βρεθεί χημεία και ισορροπία θέλαμε χρόνο. Μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Η δουλειά η φετινή θα φανεί την επόμενη σεζόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Επίσης θετικό είναι ότι έχουμε ανοίξει το ροτέισον μας. Πολλοί περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει το τι ζητάμε και αυτό μας δίνει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας».

Για τη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του, καθώς και αν οφείλεται στην αλλαγή προσώπων: «Μπορώ να σας πω παιχνίδια που ήμασταν εκεί πιέζαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Οπότε δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά χρόνου. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ανέλυα για μήνες τι θέλω. Παίζει σημαντικό ρόλο ο χρόνος, δεν μπορούμε να ξεχνάμε το ματς στον Ολυμπιακό, που παίξαμε σοφά. Μετά τα παιχνίδια με τη Λέφσκι έπρεπε να χτίσουμε ξανά αυτή την αυτοπεποίθηση μας. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι οι ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας, να δώσουν συνέχεια σε αυτές τις εμφανίσεις. Μπορώ να σας μιλήσω και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ένα ματς που ήταν για 5-0, παρ’ όλα αυτά η αυτοπεποίθηση μας ήταν εύθραυστη και ήρθε το γκολ στο φινάλε. Ακόμα το ματς με τον Παναθηναϊκό, ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και μετά ένα λάθος αλλά και κάποια άλλα διαιτητικά και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε. Αυτή την περίοδο καλύπτουμε το κενό και βρίσκουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Οι διαφορετικές επιλογές προσώπων θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τα πάνω και τα κάτω, γιατί δεν έρχεται μια εύκολη περίοδος».

Για το κομμάτι των μεταγραφών, τις θέσεις που θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ αλλά και τον αριθμό: «Κοιτάξτε έχουμε ένα γκρουπ, που είναι ακόμα εύθραυστο. Δουλεύουμε την αυτοπεποίθηση μας, οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για μεταγραφές. Σίγουρα ξέρουμε πως θέλουμε έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να σκοράρει γκολ. Έχουμε στην ομάδα παίκτες που μπορεί να διανύουν μια καλή περίοδο, οπότε δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένες θέσεις».

Σχετικά με τον Κωνσταντέλια και αν θα πρέπει να υπάρξει ειδική διαχείριση: «Είμαι ένας άνθρωπος, αυθόρμητος που αντιδρώ φυσιολογικά. Ο Κωνσταντέλιας δεν μου δείχνει ότι το μυαλό του είναι στα σύννεφα. Τον περασμένο Ιούλιο ξεκινώντας την προετοιμασία υπήρχε μια “επίθεση” από μεριάς μας για την νοοτροπία του, έπρεπε να καταλάβει πως δεν είναι μόνο το επιθετικό κομμάτι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ταλέντο. Πιστεύω ότι η εμπειρία του στο Βέλγιο, έξω από τα όρια του τον βοήθησε. Αυτή τη στιγμή μου φάνηκε ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Υπάρχει και στιγμές που το γήπεδο θα σφυρίξει και εναντίον του, θα πρέπει να το διαχειριστεί. Το μέλλον είναι στα χέρια του».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία