Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Θέλει το αήττητο ο Κανάτας!

Δημοφιλή

Το ποδόσφαιρο γυναικών του ΠΑΟΚ κατάκτησε το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αφού επικράτησε εντός έδρας επί της ΡΕΑ με 4-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λευτέρης Κανάτας, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, τονίζοντας πως προσωπικός του στόχος είναι η κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της ΡΕΑ, είναι ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο μας έβαλε δύσκολα και στις δύο αναμετρήσεις. Στον σημερινό αγώνα, ίσως η κόπωση των αντιπάλων στο δεύτερο ημίχρονο να έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε εμείς να σκοράρουμε τρία τέρματα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, είναι η δεύτερη χρονιά για μένα στον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά τα συγχαρητήρια πάνε στις πρωταγωνίστριες οι οποίες είναι οι παίκτριες.

Ο στόχος της Διοίκησης του Δικεφάλου είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ο προσωπικός μου στόχος αλλά και των παικτριών και της διοίκησης φυσικά, είναι η εξέλιξη των αθλητριών μας, η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστριών αλλά και το αήττητο. Επομένως πρέπει να βρίσκουμε συνέχεια κίνητρα, για να κρατάμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Το κίνητρο για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια είναι η κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος, θα παλέψουμε για τη νίκη και στους δύο αγώνες».


Τελευταία νέα

Οπαδοί τη Μπριζ έστειλαν… δικό τους στο νοσοκομείο

Απίστευτα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλωρεντία, και στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο ημιτελικό...

Στην ίδια κατηγορία