Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Αφιερώνουμε τον τίτλο στα παιδιά που χάσαμε και στον Νάσο»

Δημοφιλή

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Κώστας Βαρδαλής, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «ασπρόμαυρου» ΑΣ, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν στην αρχή της σεζόν, για το νεανικό σύνολο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Ευχαριστώ όλες τις παίκτριες, αυτό το νεανικό ρόστερ που πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια, το τεχνικό staff. Ευχαριστώ τον Θανάση Κατσαρή τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όλους τους συνεργάτες μας. Πραγματικά όλοι είναι κοντά μας και τους ευχαριστώ.

Το 18ο πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στα παιδιά που χάσαμε και τελευταίο τον Νάσο. Όλα αυτά τα παιδιά που είναι μακριά μας το αξίζουνε να τους το αφιερώσουμε.

Για το αν με το νεανικό σύνολο που έχει ο ΠΑΟΚ και την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνουν το συναίσθημα πιο γλυκό, αφού αναμένεται και στο μέλλον ο Δικέφαλος να σηκώνει τον τίτλο:

«Ναι σίγουρα, αλλά να ξέρετε όλον αυτόν τον καιρό από την προετοιμασία και σε όλη την διάρκεια της αρχής της σεζόν, ακούγαμε διάφορα. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ποδόσφαιρο, ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ότι θα χάσει τον τίτλο.

ΟΚ εμείς ακούγαμε, προγραμματίζαμε και τώρα τον Μάιο μπορούμε να τα πούμε όλα! Τον Μάιο μιλάμε και γι’ αυτό δεν λέμε πολλά κατά την διάρκεια της χρονιάς».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία