Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Θέλει νίκη με καλό ποδόσφαιρο κόντρα στον Άρη ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Σημαντικό παιχνίδι έχει σήμερα (11/12, 15:00) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Άρη στο Αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Οι «μόνιμες» πρωταθλήτριες είναι ασταμάτητες κατά την εκκίνηση του πρωταθλήματος, έχοντας κάνει το 3/3 μέχρι στιγμής. Την περασμένη εβδομάδα επικράτηση στον Βόλο επί της τοπικής ομάδας και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με την ψυχολογία στα… ύψη, ο ΠΑΟΚ Morris ετοιμάζεται για το πρώτο απαιτητικό παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον συμπολίτη, θέλοντας ακόμα μία νίκη η οποία θα τον διατηρήσει στην κορυφή.

Σήμερα οι «ασπρόμαυρες» θα έρθουν αντιμέτωπες με τον Άρη, o οποίος έχει έναν βαθμό τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αφού στην προηγούμενη έχασε στην έδρα του από τον ΓΠΟ Καστοριάς με 0-1. Η αναμέτρηση δεν θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV, καθώς οι καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση, κατέστησαν αδύνατο κάτι τέτοιο.


Τελευταία νέα

Ο Αντρίγια πηγαίνει φουλ για βραβείο

Με την… εκκρεμότητα του ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός να τακτοποιείται, και τη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου, ολοκληρώθηκε η πέμπτη αγωνιστική των...

Στην ίδια κατηγορία