Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θαυμαστής του Αμπέλ ο Μπερνάντο Σίλβα

Δημοφιλή

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Σαουδική Αραβία, εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο Μπερνάντο Σίλβα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον συμπατριώτη του και πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, με άκρως κολακευτικά σχόλια υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι κάποιος που γνωρίζω και θαυμάζω πολύ. Προσπαθώ να παρακολουθώ τα παιχνίδια του».

Αναλυτικά όσα επισήμανε ο 29χρονος μέσος:

«Οι Βραζιλιάνοι και οι Πορτογάλοι έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση, προφανώς προσπαθούμε να παρακολουθούμε κάποια παιχνίδια. Για παράδειγμα, ο Αμπέλ Φερέιρα, o προπονητής της Παλμέιρας, είναι κάποιος που γνωρίζω και θαυμάζω πολύ. Προσπαθώ να παρακολουθώ τα παιχνίδια του και πάντα δίνω προτεραιότητα στην Παλμέιρας. Προφανώς και βλέπω τις εξελίξεις στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και το Λιμπερταδόρες, αλλά δεν πρόλαβα να δω τον τελικό. Είναι κάτι που προσπαθώ να παρακολουθώ όταν μπορώ» καταλήγοντας πως «λόγω της διαφοράς ώρας, δεν είναι τόσο εύκολο όσο θα ήθελα προκειμένου να δω ματς».

Αναφορικά με την ποδοσφαιρική καριέρα του Μπερνάρντο Σίλβα αξίζει να επισημανθεί πως στην Πορτογαλία θήτευσε μόνο στην Μπενφίκα τη σεζόν 2013/14, παίζοντας ελάχιστα με τη φανέλα των «αετών» δεδομένου πως παραχωρήθηκε δανεικός στη Μονακό, από την οποία και αποκτήθηκε μέχρι το 2017, ενώ έκτοτε μετακινήθηκε στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Με δεδομένο το σύντομο πέρασμά του από την Ιβηρική δεν τέθηκε αντιμέτωπος με τον Αμπέλ Φερέιρα ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Μπράγκα, ωστόσο, ο ένας γνωρίζει αρκετά καλά τον άλλο.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία