Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Δημοφιλή

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Παλατάκι, θ’ αρχίσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.

«Έχουμε ένα πλεονέκτημα τριών πόντων από τον Παναθηναϊκό, και με μία νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στο πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: «Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο του πρωταθλήματος μας, αλλά σε ευρύτερη έννοια. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο απέναντι μας. Αν θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να μην κάνουμε τα λάθη τα οποία κάναμε στους προηγούμενους αγώνες, διότι οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν πάντα το νικητή. Θα χρειαστεί να πιστέψουμε στην ποιότητα μας, και το πιο σημαντικό, όλοι οι παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διότι έστω και ένας παίκτης να μην είναι στο επίπεδο που θα πρέπει, κάνει το έργο μας δύσκολο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός».


Τελευταία νέα

Ο Μπράντον «κάρφωσε» τον Άρη (video)

Επιθυμώντας διακαώς να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League στη 10η και...

Στην ίδια κατηγορία