Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Θα επιστρέψουμε!»

Δημοφιλή

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και η απώλεια ενός στόχου «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ, που ωστόσο είναι αποφασισμένος να επιστρέψει. Ο πίβοτ της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Τάσος Τσαμουρίδης, μιλά στη FORZA και στέλνει το δικό του μήνυμα αντεπίθεσης και… μάχης, με φόντο τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παράλληλα, μιλά για τον μεγάλο στόχο ενός τίτλου και τα όνειρο του.

Τι γεύση σας αφήνει η μέχρι τώρα πορεία στη σεζόν;

«Είναι μια σεζόν που έχει τα πάνω και τα κάτω της. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Δούκα, που μας βγάζει εκτός του στόχου του Κυπέλλου, η πορείας μας θεωρώ ότι είναι θετική ωστόσο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον στόχο του πρωταθλήματος και πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα το σοκ και την απογοήτευση μας».

Πως διαχειρίζεστε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο;

«Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε για να πάμε αρχικά στο Final 4 και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την  απογοήτευση σαν ομάδα. Σίγουρα θα επιστρέψουμε και περιμένουμε να έρθουν τα δυνατά ματς για να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Θεωρείς ότι είναι εφικτός ο στόχος του πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι υπάρχουν ομάδες με υψηλότερα μπάτζετ;

«Σίγουρα μπορούμε να μπούμε «σφήνα» για το πρωτάθλημα. Το περσινό παράδειγμα της Πυλαίας που κατέκτησε το Κύπελλο μας το δείχνει αυτό. Σίγουρα τα μπάτζετ παίζουν κάποιο ρόλο, αλλά δεν παίζουν αυτά χάντμπολ. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να «χτυπήσουμε» Ολυμπιακό και ΑΕΚ στα φετινά μας παιχνίδια. Μπορεί να θεωρούμαστε αουτσάιντερ, αλλά αυτό μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο. Να βγάλουμε πείσμα για να καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Το πιστεύουμε, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να κάνουμε ό,τι κάνουμε».

Τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον Τάσο;

«Προφανώς επειδή είμαι από μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, με κάνει πολύ χαρούμενο που παίζω για την ομάδα. Ωστόσο δεν μου φτάνει αυτό, δεν θέλω απλά να παίζω στην ομάδα της καρδιάς μου. Πέρσι δεν καταφέραμε να παίξουμε σε κάποιον τελικό, φέτος αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο και έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Οπότε τα συναισθήματα είναι κάπως ανάμεικτα. Θέλω να διεκδικήσω και να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ».

Ποια είναι τα μεγάλα όνειρα σου αναφορικά με το χάντμπολ;

«Το όνειρο μου, όπως και κάθε αθλητή, είναι να αντιπροσωπεύσει την Εθνική ομάδα, στην οποία είχα την τιμή να βρεθώ μόνο σε κάποια καμπ. Μακροπρόθεσμα, θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή και την εμπειρία του εξωτερικού».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η καθημερινότητα μου είναι γεμάτη από χάντμπολ. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, οπότε κάθε μέρα είμαστε στο γήπεδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποιες φορές και δύο προπονήσεις μέσα στην ημέρα. Οπότε η καθημερινότητα είναι απαιτητική και δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Θα βγω μια βόλτα με την παρέα μου, θα πάμε για ένα καφέ ή στον κινηματογράφο ή θα κάτσω να παρακολουθήσω κάποια ταινία στο σπίτι. Μου αρέσουν κυρίως οι ταινίες δράσης, περιπέτειας και μυστηρίου».

Θα σε χαρακτήριζες φίλαθλο;

«Ναι, εννοείται πως θα παρακολουθήσω τα περισσότερα αθλήματα. Σίγουρα έχω αδυναμία στο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Αλλά γενικά ενημερώνομαι για όλα τα σπορ, μου αρέσει ο αθλητισμός».

Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2023;

«Σίγουρα να έχουμε υγεία, αυτό είναι το σημαντικότερο και στον αθλητισμό και γενικότερα. Αυτό που περιμένουμε φέτος είναι να παλέψουμε και να φτάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος, ακόμα και να διεκδικήσουμε τον τίτλο, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι. Αυτό θα είναι επιτυχία και συλλογική και προσωπική».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία