Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Στις 8 Μαρτίου η συνέλευση της ΚΑΕ

Δημοφιλή

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στο PAOK Sports Arena.

Πρόκειται για την ετήσια τακτική ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αφορά παλιούς μετόχους και όσοι απέκτησαν για πρώτη φορά μετοχές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην πρώτη αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2021.

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρονται, μεταξύ άλλων: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena. Σε αυτή τη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όσοι απέκτησαν μετοχές κατά την πρώτη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2021. Για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της 8ης Μαρτίου 2023, είναι απαραίτητο οι μέτοχοι να ενημερώσουν με σχετικό email στη διεύθυνση metoxos@paokbc.gr έως την 1η Μαρτίου 2023, ώστε να λάβουν τη σχετική επιβεβαιωτική απάντηση».


Τελευταία νέα

Γυναίκα διαιτητής στον τελικό Κυπέλλου!

Η Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό (25/05, 20:30). Ο τελικός του...

Στην ίδια κατηγορία