Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τερζής: «Κάναμε ένα κάκιστο παιχνίδι»

Δημοφιλή

Για την ήττα από την ΑΕΚ με 0-3 στον πρώτο προημιτελικό της Volley League γυναικών μίλησε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Θάνος Τερζής, εκφράζοντας αρκετά παραπόνα για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα κάκιστο παιχνίδι. Το 2ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά η ΑΕΚ μας έδωσε το δικαίωμα να μπούμε στο σετ. Δεν ακολουθήσαμε το παιχνίδι εξ’ αρχής. Έχω πολλά παράπονα από τις παίκτριες μου. Δεν ακολούθησαν μεγάλο μέρος της τακτικής, αλλά και για τη διάθεση την οποία έδειξαν. Δεν παρατάς ποτέ ένα παιχνίδι που κρίνει πρόκριση στα ημιτελικά, αλλά και γενικότερα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι.

Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας. Το σύστημα διεξαγωγής μας έδινε το πλεονέκτημα να έχουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Το είπα στις παίκτριες μου πόσο σημαντικό είναι, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Θα πάμε στην Αθήνα για το καλύτερο δυνατό και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο χρυσό σετ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία