Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Τεράστια τιμή και ευλογία»

Δημοφιλή

Ο Κώστας Κεραμιδάς θα είναι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν.

Γεννημένος στις 28/11/1965 είναι ο προπονητής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών ως Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής μπάσκετ γυναικών, καθώς οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην 4η θέση στο πανευρωπαϊκό του 2017. Ένα χρόνο μετά, η εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του κατέλαβε την 9η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Επιπλέον, υπήρξε και μέλος του προπονητικού team της εθνικής ανδρών, όντας συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη το 2005 και 2006.

«Είναι τεράστια τιμή να αισθάνεσαι μέλος μίας ιστορικής Οικογένειας όπως είναι αυτή του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ευλογημένος. Υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε σκληρά. Στο DNA της φανέλας του ΠΑΟΚ υπάρχει απέχθεια για την ήττα και αυτό θα προσπαθήσω να μεταφέρω στις παίκτριες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τον έφορο του τμήματος, κ. Βασίλη Αγγελίδη. Θα κάνω τα πάντα για να αισθάνονται περήφανοι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ για την ομάδα, την οποία θα καθοδηγήσω» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία