Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Τεράστια πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Μέλος της περσινής ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Α1, και παράλληλα πρωταθλήτρια με τις νεάνιδες του ΠΑΟΚ. Η νεαρή πασαδόρος των «ασπρόμαυρων», Ελισάβετ Ηλιοπούλου, παρουσιάζεται… Τετ Α Τετ στη FORZA, για την καθημερινότητα της μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά και για την συνύπαρξη της με την εξαιρετικά έμπειρη, Καρολίνα Αλμπουκέρκι.

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το βόλεϊ;

«Όλη η οικογένεια μου ασχολείται με το βόλεϊ. Ο πατέρας μου, η μητέρα μου, ακόμα και η αδερφή μου. Όπως καταλαβαίνεις από μικρή είμαι στα γήπεδα. Περίπου 8 χρονών ξεκίνησα και ήταν το πρώτο άθλημα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Επίσης είχα πάντα δίπλα μου τον πατέρα μου, που τον είχα και προπονητή στην ομάδα της Δράμας. Με βοηθούσε γενικά όλη η οικογένεια».

Πότε σου δημιουργήθηκε η επιθυμία να το προσπαθήσεις σε υψηλό επίπεδο;

«Γενικότερα από την αρχή είχα υψηλούς στόχους. Έβλεπα το βόλεϊ στο υψηλότερο επίπεδο και ήθελα να φτάσω αρκετά ψηλά. Όταν ήρθαν οι πρώτες κλήσεις των Εθνικών αλλά και η μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη, είδα το βόλεϊ πιο σοβαρά».

Ο ΠΑΟΚ πως προέκυψε;

«Ο ΠΑΟΚ ήταν μια τεράστια πρόκληση για εμένα. Με την ομάδα πέρσι καταφέραμε να κατακτήσουμε την Pre League και να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Ευτύχησα να έρθω στην… κατάλληλη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτές τις στιγμές».

Πέρσι κινήθηκες μεταξύ νεανίδων και γυναικείας ομάδας, βιώνοντας από μέσα δυο μεγάλες επιτυχίες. Τι σου έμεινε;

«Με τις γυναίκες οι στόχοι μας ήταν υψηλοί εξ αρχής, ήταν σχεδόν αναμενόμενη η άνοδος. Με τις νεάνιδες από την άλλη δεν ήταν ακριβώς στόχος το πρωτάθλημα, θέλαμε να χαιρόμαστε ουσιαστικά το άθλημα. Όταν περάσαμε στο F4 του Πανελληνίου ήρθε αυτό. Ήταν υπέροχες στιγμές και στα δυο τρόπαια, που ήρθαν σε μια εβδομάδα».

Πρώτη χρονιά του ΠΑΟΚ, αλλά και δική σου στην Α1. Δημιουργεί κάποιο άγχος αυτό;

«Άγχος υπάρχει πάντα, από τον πρώτο αγώνα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και ανυπομονούμε όλες για κάθε παιχνίδι. Δεν θέτουμε ακόμα υψηλά τον πήχη, είμαστε μια νέα ομάδα. Για εμάς τις μικρότερες απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε όπως οι συμπαίκτριες μας. Ωστόσο έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και ένα δυνατό «σταφ» που είναι συνεχώς δίπλα μας. Από πλευράς μου ο στόχος είναι να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα και προπόνηση για να βοηθάω την ομάδα και προφανώς να βελτιωθώ».

Στην θέση σου εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ μια εξαιρετικά έμπειρη αθλήτρια, η Καρολίνα Αλμπουκέρκε. Πως είναι η μεταξύ σας συνεργασία;

«Η Καρολίνα είναι μια εξαιρετική αθλήτρια και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Με βοηθάει πάρα πολύ ,μέσα από τέτοιες παίκτριες μπορείς να αποκομίσεις σημαντικές εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν σε κάθε επίπεδο, εντός και εκτός γηπέδου».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η καθημερινότητα περιλαμβάνει κυρίως τις διπλές προπονήσεις με την ομάδα. Η πρωινή περιλαμβάνει είτε βάρη, είτε προπόνηση στο γήπεδο. Μένω μαζί με την αδερφή μου, οπότε με το που γυρίσω θα ασχοληθώ με τις δουλειές του σπιτιού, πριν ετοιμαστώ για την νέα προπόνηση το απόγευμα».

Πως σου αρέσει να διαθέτεις τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Σε καθημερινή βάση, όταν γυρνάω σπίτι αρχικά, κατευθείαν… κοιμάμαι. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να βγαίνω χαλαρά με τους φίλους μου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάτσω σπίτι, βλέποντας κάποια ταινία».

Αγαπημένες ταινίες;

«Μου αρέσουν αρκετά οι αστυνομικές ταινίες. Μιας από τις αγαπημένες μου γενικά είναι το “Α Star is born”».

Από μουσική; Τι σου αρέσει να ακούς;

«Τα πάντα, εκτός από ροκ. Πέραν αυτού μου αρέσουν όλα».

Θα σε χαρακτήριζες «φίλαθλο»;

«Ναι, μου αρέσει το ποδόσφαιρο, ειδικά από πέρσι που ήρθα στον ΠΑΟΚ, αλλά και το μπάσκετ και το πόλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρέπει να προσέχουν Κουλιεράκης και Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία των play off της Super League, έχοντας μπροστά του τρία κρίσιμα ντέρμπι με...

Στην ίδια κατηγορία