Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ Β!

Δημοφιλή

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ο ΠΑΟΚ Β πήρε τρίποντο τεράστιας σημασίας, επικρατώντας με 1-0 του Καμπανιακού στην Ευκαρπία, για να ξεφύγει στο +8 από τον υποβιβασμό και να έχει μεγάλο «μαξιλαράκι» ασφαλείας, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν. Ο ΠΑΟΚ Β μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να ελέγξει τον ρυθμό, και στο πλαίσιο αυτό ο Αλέξης Αλεξιάδης επέλεξε ένα σχήμα με τρεις στην άμυνα και ρόμβο στο κέντρο.

Το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά εξ αρχής , με ελάχιστες καλές στιγμές και πολλές δυνατές μονομαχίες, με τους «ασπρόμαυρους» να απειλούν τον Καμπανιακό , κυρίως από στημένες μπάλες. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 7′ για τον Δικέφαλο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κανίς, ο Μανωλιούδης πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Καμπανιακός άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι, και με τη σειρά του να πιέζει τον Δικέφαλο, κυρίως από κόρνερ, με τον Σαρβανίδη να μην μπροεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σε δύο περιπτώσεις.

Όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ, σε μια ανύποπτη φάση. Στο 35′ ο Σπυράκος έκανε τη κίνηση από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα -σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, νικώντας τον Κασαπίδη για το 1-0!

Το γκολ αυτό έφερε εκνευρισμό στην πλευρά του Καμπανιακού, που προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν δημιούργησε την παραμικρή απειλητική κατάσταση στα καρέ Μπαλωμένου, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν στην επανάληψη, με τον ρυθμό να είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο του πρώτου μέρους.

Μόλις στο 51′ ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα από το γκολ που θα έδινε το μεγάλο προβάδισμα για το τρίποντο. Ο Σπυράκος έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Γκούμα, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Κασαπίδη, με τον πορτιέρε του Καμπανιακού να βγάζει δύσκολα το τετ α τετ σε κόρνερ.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς είχε στο 57′ ο Καμπανιακός, με τον Γαρύφαλλο να σουτάρει ψηλά άουτ, από το ύψος της μικρής περιοχής. Λίγο αργότερα, στο 61′, ο Γρόσδης ήταν αυτός που έφτασε σε θέση βολής, μετά από εξαιρετικό άνοιγμα του Κανίς, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κασαπίδη, με το 1-0 να παραμένει.

Με τη βροχή να δυναμώνει., και το γήπεδο να γίνεται ιδιαίτερα βαρύ, οι προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων δυσκόλεψαν αρκετά, κι όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ο Καμπανιακός προσπάθησε να βγάλει μια κάποια αντίδραση στο τελευταίο πεντάλεπτο και να «φορτώσει» την περιοχή του ΠΑΟΚ Β, αλλά οι «ασπρόμαυροι» ήταν σοβαροί στο αμυντικό τους μισό, και δεν ένιωσαν απειλή μέχρι το φινάλε, με τους «ασπρόμαυρους» να κατακτούν το κρίσιμο τρίποντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Σπυράκος, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κωττάς, Παντεκίδης (81′ Ρούμνιατσεβ), Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Γκούμας (64′ Δαρέλας), Κανίς (74′ Σαποβάλοφ).

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Έππας, Φροσύνης (69′ Πόζογλου), Γαρύφαλλος (69′ Μυστακίδης), Παπαστεριανός, Τότσκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Ο Ιβάν πάλεψε με την αδικία της Αθήνας!»

Τα εύσημα στον Ιβάν Σαββίδη για ακόμα μια φορά απέδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τους συμπατριώτες του να δημοσιεύουν...

Στην ίδια κατηγορία