Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Σβαμπ: «Κανείς δεν πήγε σπίτι μέχρι το πρωί!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας, μετά από πέντε χρόνια, κατακτώντας τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική, αφού κέρδισε στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη με 1-2.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν το επόμενο χρονικό διάστημα και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Η αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ δύσκολη για όλους, δίνοντας 58 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, απουσιάζοντας μόλις σε τέσσερα (!) παιχνίδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Αυστριακός μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την μεγάλη επιτυχία των «ασπρόμαυρων» στην Super League, αλλά και τους πανηγυρισμούς στην Τούμπα και τον Λευκό Πύργο.

«Δεν έχασα ούτε μια προπόνηση ολόκληρη τη σεζόν. Κερδίσαμε τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο ντέρμπι της πόλης στον Άρη , αλλά φυσικά δεν θέλαμε να πανηγυρίσουμε εκτενώς μπροστά στους αντιπάλους μας.

Γι’ αυτό μετά το παιχνίδι και τους πρώτους πανηγυρισμούς, επιστρέψαμε στο δικό μας γήπεδο.

Οι πανηγυρισμοί με τον κόσμο μας ξεκίνησαν μετά τα μεσάνυχτα. Και τότε άρχισαν πραγματικά οι πανηγυρισμοί στην θερμόαιμη ποδοσφαιρική πόλη της Θεσσαλονίκης. Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν πήγε σπίτι μέχρι τις πέντε το πρωί.

Τώρα αρχίζουν οι διακοπές και αρχίζω να συνειδητοποιώ τι έχουμε καταφέρει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αυστριακός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Μεϊτέ κι η διορία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την Μπενφίκα στα δύο εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Σουαλιό Μεϊτέ και...

Στην ίδια κατηγορία