Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε τον Υδραϊκό με 8-9, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο οκταλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ και επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν μια μικρή διαφορά, 2-0, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ανέβασε την απόδοσή του με δύο γκολ του Κόουπμαν να ισοφαρίζουν σε 3-3. Ο Υδραϊκος αύξησε την διαφορά σε 5-3, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό, με τους Κόουπμαν δις και Κεχαλάρη, να φέρνουν το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία και να διαμορφώνουν το τελικό 6-6, για το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο οκταλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo πήρε προβάδισμα με γκολ του Ν. Προσινικλή, 6-7, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, 8-7. Με δύο σερί γκολ των Π. Προσινικλή και Τσολακούδη, ο Δικέφαλος πήρε ξανά τα ηνία στο ματς και… κλείδωσε την «ασπρόμαυρη» επικράτηση, με το τελικό 8-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-3, 1-3, 2-3


Τελευταία νέα

Στην αναμονή για Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία