Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Tεντόγλου: «Σάπιο το μετάλλιο, με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά!»

Δημοφιλή

Λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα ο Μίλτος Τεντόγλου, επέστρεψε στην Ελλάδα, έχοντας στην κατοχή του το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του.

Και στις δηλώσεις του, για μια ακόμη φορά, έδωσε, έδωσε φοβερές ατάκες.

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό, μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ’ αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια» είπε αρχικά.

Kαι συνέχισε: «Αυτό το μετάλλιο είναι… σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Ήταν ένας πολύ κακός αγώνας, ήταν πρωί και εγώ δεν είχα όρεξη. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να πηγαίνω σε καλύτερους αγώνες. Θα έχω πιστεύω πιο πολλή όρεξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γιατί ξέρω ότι είναι καλοί αγώνες, είναι ανοικτός και κυνηγάω μία καλή επίδοση εκεί πέρα. Δυστυχώς εκεί δεν γινόταν να γίνει η επίδοση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία