Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τελικός: Αναφέρθηκε στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη ο Γκαγκάτσης

Δημοφιλή

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, στο φλέγον ζήτημα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γκαγκάτσης απασφάλισε κατά του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εκφράζοντας τον θυμό του για τα όσα… δεν έκανε, προκειμένου να οριστεί γρήγορα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου τόνισε στο τέλος της Γ.Σ. πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα δώσει το παρόν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 24 Μαΐου. Ωστόσο, υπογράμμισε πως την ομάδα θα συνοδεύσουν στον τελικό οι γιοι του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Νίκος και Γιώργος Σαββίδης, οι οποίοι θα είναι παρόντες στο μεγάλο ποδοσφαιρικό «ραντεβού», όπου θα κριθεί ο τίτλος.

«Ο Ιβάν δεν θα είναι στον τελικό, όμως θα βρίσκονται κανονικά στο γήπεδο ο Νίκος και ο Γιώργος Σαββίδης», ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης.


Τελευταία νέα

Το κόλπο γκρόσο της Κλαμπ Μπριζ με τον Ιγκόρ Τιάγκο

Το περασμένο καλοκαίρι, πολύ πριν ο ΠΑΟΚ ασχοληθεί με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, επικοινώνησε ξανά με την Λουντογκόρετς για έναν...

Στην ίδια κατηγορία