Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τελευταία στροφή για Κλαμπ Μπριζ πριν τα πλέι οφ

Δημοφιλή

Εκτός έδρας με τη Σεντ Τρούιντεν (9η στη βαθμολογία) αγωνίζεται σήμερα στις 14.30 η Κλαμπ Μπριζ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του βελγικού πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία των πλέι οφ, όπου η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ θα ανταγωνιστεί με τις άλλες πέντε ομάδες, που θα βρεθούν στην πρώτη εξάδα Αυτές είναι οι Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Άντερλεχτ και Αντβέρπ, ενώ οι άλλες δύο θέσεις «παίζονται» ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες, τις Γκενκ, Μαλίν, Σερκλ Μπριζ και Γάνδη (η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή τελευταία αγωνιστική).

Ενόψει του σημερινού αγώνα ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Ρόνι Ντέιλα, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπούρσικ, Μινιολέ, Γιάκεζ, Ορντόνιεζ, Μέιχερ, Μπογιάτα, Μέχελε, Σπίλερς, Σάμπε, Σέις, Βελτέσεν, Ονιεντίκα, Βανάκεν, Νίλσεν, Μπαλάντα, Σκόρας, Νούσα, Τάλμπι, Γιούτγκλα, Μπαρμπερά και Ιγκόρ Τιάγκο. Αντίθετα, θα λείψει ο Ντε Κάιπερ, που θα εκτίσει ποινή από κάρτες.

Το παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με τη Σεντ Τρούιντεν θα διεξαχθεί στο γήπεδο Stayen, το οποίο είναι το μοναδικό στην κατηγορία που έχει συνθετικό χλοοτάπητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία