Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

O γνωστός του Ντεσπόντοφ στη Μπριζ

Δημοφιλή

Έχοντας ως τελευταίο δείγμα «γραφής» του την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επί της ουσίας του εξασφάλισε τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας με μία θέση στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ διεκδικεί τις πιθανότητές του και για την πρόκριση στους «4» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης οφείλοντας πρωτίστως να υπερκεράσει το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ. Τα σετ αγώνων των ομάδων έχουν κοινή ώρα έναρξης (σ.σ 22:00), με την υποσημείωση πως συνδετικό κρίκο μεταξύ των ασπρόμαυρων και του βελγικού κλαμπ συνιστά ο Μάικλ Κρμένστικ.

Αναφορικά με την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων έχει οριστεί στις 11 Απριλίου 2024 στο Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα στο Γιαν Μπρεϊντέλ ενώ μία εβδομάδα αργότερα ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Τούμπας για την πρόκριση. Στα αξιοσημείωτα πως στις επικείμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναμένεται να συναντήσει πρώην συμπαίκτη του από τη Λουντογκόρετς! Ο λόγος για τον Ίγκορ Τιάγκο που «ανάγκασε» την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ να βγάλει από τα ταμεία της 7.5 εκατομμύρια ευρώ το 2023, μία πώληση ρεκόρ και νούμερο… ένα στην ιστορία του βουλγαρικού κλαμπ με δεύτερη εκείνη του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον Δικέφαλο.

Ίγκορ Τιάγκο και Κίριλ Ντεσπόντοφ αποτέλεσαν ο ένας συμπαίκτης του άλλου για μία αγωνιστική περίοδο και ειδικότερα το 2022-2023. Με δεδομένη την κλήρωση του ΠΑΟΚ με το βελγικό κλαμπ το μόνο σίγουρο είναι πως οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν αυτή τη φορά ως αντίπαλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ

Το δικό το σχόλιο για τη μάχη του τίτλου έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην...

Στην ίδια κατηγορία