Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τάουνς: «Μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με τον τρόπο που παίζω»

Δημοφιλή

Ο Μαρκίς Τάουνς, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ήταν θεατής του αγώνα με το Λαύριο.

«Σήμερα είδα το παιχνίδι και ήμουν ενθουσιασμένος που βρισκόμουν εδώ. Έπαιξε ο ΠΑΟΚ πολύ σκληρά και πάλεψε για να κερδίσει το παιχνίδι. Κάποιες λεπτομέρειες πρέπει να διορθωθούν, όπως είπε ο προπονητής. Νομίζω ότι έχω τον τρόπο να βοηθήσω με τον τρόπο που παίζω» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός-Δομινικανός γκαρντ.

Για το τι είδε στον ΠΑΟΚ και γιατί επέλεξε να έρθει: «Το συμβόλαιό μου στην Οπάβα έληξε το Σάββατο. Έψαχνα ομάδα με τον ατζέντη μου και εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον τιμ μάνατζερ και μου άρεσαν αυτά που άκουσα, μου έκανε πρόταση πριν από μερικές ημέρες ο ΠΑΟΚ. Ήθελα να είμαι μέρος της ομάδας και να βοηθήσω. Γι’ αυτό ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτη: «Είμαι ένας παίκτης που επιτίθεται με σκληρότητα. Έχω καλά ποσοστά στα σουτ μέσης απόστασης και να παίξω με αθλητικότητα. Μπορώ να παίξω και στη θέση «1» και στη θέση «2» και νιώθω αυτοπεποίθηση και στις δύο θέσεις. Μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα και να έχω κίνητρο να είμαι αρχηγός. Θέλω να βγω στο παρκέ και να βοηθήσω όπως μπορώ. Σήμερα δεν μπορούσα, αλλά ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι και να παίξω με την ομάδα».

Για το αν γνωρίζει τίποτα από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι από τα πιο δύσκολα. Υπάρχει πολύ ταλέντο εδώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστό και νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία