Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Tακιανός: «Εγώ πρέπει να βρω τις αναγκαίες λύσεις»

Δημοφιλή

Εστω και στην παράταση ο ΠΑΟΚ υπερίσχυσε του Λαυρίου, ωστόσο στα επόμενα παιχνίδια καλείται να βελτιώσει αισθητά την εικόνα του, προκειμένου να διεκδικήσει τις απαραίτητες νίκες.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Φώτης Τακιανός ανέλυσε την τρέχουσα εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην έλευση του Μαρκίς Τάουνς.

«Θα βάλω σε δεύτερη μοίρα τι έγινε στο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Η ομάδα μας πρέπει να δείξει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από ό,τι δείχνει. Αυτός που πρέπει να βρει τις λύσεις, να κάνει τις διορθώσεις και να κάνει μια ομάδα να παίξει αυτό που μπορεί, είμαι εγώ. Από αύριο, ο κύριος στόχος μας, είναι το πως η ομάδα αυτή θα παίξει καλύτερα, γιατί μπορεί να παίξει καλύτερα. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, παίζει το ότι η περιφερειακή μας γραμμή έχει έλλειμμα σε απόδοση και ροτέισον. Βλέπουμε παιδιά που είχαν καλή απόδοση να μην την έχουν τώρα, αλλά και να είναι πολύ κουρασμένοι. Η έλευση του νέου παίκτη και το ένα παιχνίδι την εβδομάδα, πιστεύω ότι θα μας δώσουν λύσεις σε αυτό. Ο κόσμος πρέπει να είναι σίγουρος ότι η καθημερινότητα της ομάδας είναι τέτοια που θα βρεθούν λύσεις για τα θέματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Κανείς δεν πρέπει να λησμονεί τι έχει καταφέρει η ομάδα ως τώρα. Έχουμε προσήλωση στο να διορθώσουμε πράγματα και αισιοδοξία ότι θα βρούμε το δρόμο μας και θα καταφέρουμε να φτάσουμε τους στόχους μας» ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για τη μη συμμετοχή του Γκίλμορ και για τα στοιχεία που περιμένει να του δώσει ο Τάουνς, απάντησε… «Είχε έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με την Τόφας ο Γκίλμορ. Δεν ήταν στο 100%, θα μπορούσε να συμμετάσχει σε περίπτωση ανάγκης, αλλά κρίναμε αναγκαίο να μην το χρησιμοποιήσουμε. Το βασικό που θα δώσει ο Τάουνς είναι βάθος στο ροτέισον. Καλύπτει δύο θέσεις, που χρησιμοποιούμε πολύ δύο παίκτες μας, που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος και από χρόνο συμμετοχής και από αποφάσεις. Θα δώσει ταχύτητα στην επίθεσή μας, με βάση αυτά που μπορεί να κάνει με τη μπάλα στα χέρια και χωρίς αυτή. Θα μας δώσει μια εναλλακτική στο σκοράρισμα. Γινόμαστε λίγο μονοδιάστατοι τελευταία και νομίζω ότι αυτή θα είναι η βοήθεια που θα μας δώσει».

Όσο για το αν η ομάδα πέρα από τη σωματική επιβάρυνση, βγάζει και ένα πνευματικό πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια, σημείωσε…«Η πνευματική δύναμη υπάρχει από πολλές διαδικασίες. Όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά, ο κάθε παίκτης μπορεί να περνάει μία περίοδο κάμψης, εκεί μετράει πόσο μπορεί να αντέξει και να αντιδράσει. Τα παιδιά έχουν παίξει κρίσιμα παιχνίδια, νομίζω ότι υπάρχει μια αδυναμία να επιβληθούν πάνω στην κούραση και στην πίεση της νίκης. Έχει να κάνει και με το μπασκετικό χαρακτήρα των παικτών. Δε μπορεί να επιβληθεί αυτό. Νομίζω ότι υπάρχει έλλειμμα και σε αυτό το κομμάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία