Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ταξιδεύοντας αυθημερόν στην… Αθήνα!

Δημοφιλή

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί αυθημερόν στα Γιάννενα, μόνο που δεν είναι η πρώτη φορά, που θα αναχωρήσει και θα επιστρέψει την ίδια ημέρα στη Θεσσαλονίκη έχοντας χρησιμοποιήσει αεροπλάνο. Μάλιστα, την προηγούμενη φορά είχε ταξιδέψει για παιχνίδι στην Αθήνα, έστω και αν δεν ήταν επίσημο.

Τον Αύγουστο του 2007 η Ελλάδα θρήνησε τους συνολικά 63 ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές (επίκεντρο της τραγωδίας η Ηλεία). Και στις 9 Σεπτεμβρίου 2007 διοργανώθηκε τουρνουά στο Ολυμπιακό στάδιο με τη συμμετοχή των ΑΕΚ, ΑΕΛ και ΠΑΟΚ, τα έσοδα του οποίου (είχε οριστεί γενική είσοδος δέκα ευρώ) διατέθηκαν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων. Το συνολικό ποσό, που είχε συγκεντρωθεί, έφθασε τα 134.197,61 ευρώ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε μεταβεί αυθημερόν στην πρωτεύουσα. Και στα δύο παιχνίδια (διάρκειας 45 λεπτών το καθένα) έφερε ισάριθμες ισοπαλίες, χωρίς σκορ με την ΑΕΛ και 1-1 με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά εκείνο το τουρνουά είχε αποτελέσει και τη γνωριμία του Φερνάντο Σάντος (φωτ.) με τη νέα του ομάδα. Μόλις τέσσερις ημέρες νωρίτερα ο Πορτογάλος προπονητής είχε εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, διαδεχόμενος τον Γιώργο Παράσχο.


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του Κωνσταντέλια

Kορυφαίος στη μεγάλη νίκη- ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον κόσμο του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία