Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για εμάς»

Δημοφιλή

Στην έλλειψη χρόνου μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στάθηκε ο Φώτης Τακιανός, μετά τη φιλική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της TFT Σκοπίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε σε μια διαδικασία που βάση προγράμματος πρέπει να αρχίσουμε τα φιλικά παιχνίδια, ήταν το πρώτο μας παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να δώσουμε ένα παιχνίδι σα να ήταν επίσημο.

Γενικά θέλαμε να τεστάρουμε κάποια πράγματα που βάλαμε στην ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι που τα παιδιά δίνουν το 100% στις προπονήσεις, δώσανε και το 100% σήμερα στο παιχνίδι.

Είναι ευνόητο ότι μια καινούργια ομάδα χρειάζεται χρόνο, για να απορροφήσει όλα αυτά που θα μπουν σε επίπεδο τακτικής και να αποτελέσουν ένα συμπαγές σύνολο, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας.

Τα συμπεράσματα από το σημερινό φιλικό είναι θετικά, είδαμε σε ποια πράγματα πρέπει να πιέσουμε περισσότερο και να διορθωθούμε. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε παιδιά στην ομάδα με σωστή νοοτροπία.

Έχουμε πολλούς τέτοιους παίκτες, έχουμε βγάλει συμπεράσματα για το πνευματικό επίπεδο, για το πώς σκέφτονται τον εαυτό τους σε ένα σύνολο και τι προσδοκίες δημιουργούν για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».


Τελευταία νέα

Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Οτο

Για το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε για τη θέση του δεξιού μπακ τον Γιόνι...

Στην ίδια κατηγορία