Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κάνει στροφή στην Ελλάδα

Δημοφιλή

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Morris κόντρα στην Σεντ Πόλτεν στην Αυστρία, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στοχεύοντας στον 19ο τίτλο.

Οι γηπεδούχες έδειξαν από την αρχή πως είχαν δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί και πήραν προβάδισμα στο 14′ με κοντινό πλασέ της Μπρουντχάλερ, έπειτα από πάσα της Ζβερ.

Στο 18′ ο ΠΑΟΚ Morris είχε την μοναδική του πολύ καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, με την Χέλμβαλ να συνεργάζεται όμορφα με την Βαρδαλή, όμως το σουτ της Σουηδέζας φορ, κατέληξε άουτ.

Έτσι, αντί για το 1-1 έγινε το 2-0… κόβοντας τα πόδια των Πρωταθλητριών Ελλάδος, με την Μαντλ, στο 22′, να παίρνει ανενόχλητη την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της.

Στο 29′ οι Πρωταθλήτριες της Αυστρίας έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, με την Λεμεσόβα να προλαβαίνει την έξοδο της Νίχαους, μετά από εκτέλεση φάουλ της Ζβερ και έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με την Σεντ Πόλτεν να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο η Νίχαους ήταν εκεί για να ανακόψει τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε κοντά στο γκολ με την Παπαδοπούλου να σουτάρει μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, αυτή κατέληξε στην Γκούνη, η οποία σούταρε από κοντά, όμως η Σλούτερ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, το οποίο δεν εκτελέστηκε με την διαιτητή να σφυρίζει την λήξη του αγώνα.

Έτσι, τίποτα δεν άλλαξε και το 3-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Δικέφαλος κυνήγησε μία τεράστια υπέρβαση, κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει σταθερή συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, και τώρα επιστρέφει στην Ελλάδα προκειμένου να ξεκουραστεί, και να πιάσει δουλειά για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

Σεντ Πόλτεν – ΠΑΟΚ Morris: 3-0

Ημίχρονο: 3-0

Τα γκολ: Μπρουντχάλερ (14′), Μαντλ (22′), Λεμεσόβα (29′)

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Morris: 

Νίχαους, Γιαννακά, Δοϊρανλή, Αχμέντοβα, Γκούνη, Στράντζαλη (46′ Παπαδοπούλου), Χαλατσογιάννη (86′ Θεοδωράκη), Βαρδαλή (64′ Γιοβάννη), Καλέση (79′ Σάμπσον), Ακίντα (46′ Μήτκου), Χέλμβαλ.


Τελευταία νέα

Τα συγχαρητήρια του ΟΦΗ στον ΠΑΟΚ (pic)

Τα συγχαρητήρια της στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστειλε με μια δημοσίευση της στα social media η...

Στην ίδια κατηγορία