Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Να δείξουμε την βελτίωση μας»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (27/1, 20:15) στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, με τον Φώτη Τακιανό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λαουρίνας Μπελιάσκουσας και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, αναφέροντας οτί η ομάδα του θέλει να δείξει την αγωνιστική της ετοιμότητα και την βελτίωση της, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο θέλουμε να δείξουμε την αγωνιστική μας ετοιμότητα και τη βελτίωση μας, κάτι που θέσαμε ως στόχο μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις. Θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε, να εντάξουμε τον Τάουνς, ώστε να είναι πιο έτοιμος στα επόμενα πολύ απαιτητικά παιχνίδια που έχουμε. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, αλλά αυτό δε μειώνει σε κάτι τη δυναμικότητα του αντιπάλου, γιατί έχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στο ματσάρισμα της ταχύτητας του Ολυμπιακού. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και μέσα από την αμυντική μας τακτική να περιορίσουμε την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας που θέλει να επιβάλει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία