Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Δεν υπήρχε καθαρό μυαλό»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ mateco γνώρισε την ήττα στο Ηράκλειο από τον Άρη με 74-76 για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Ο Φώτης Τακιανός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote, μετά το δραματικό φινάλε της αναμέτρησης, τονίζοντας πως καθοριστική στιγμή ήταν η αποβολή του Βαγγέλη Μαργαρίτη, αλλά και το γεγονός πως δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν νομίζω ότι ήμασταν αγκαλιά, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι εκτός από το πεντάλεπτο στο τέλος που υπάρχουν καθοριστικές φάσεις όπως η αποβολή του Μαργαρίτη με πέμπτο φάουλ που ήταν με τεχνική ποινή σε καθοριστικό σημείο για την επίθεση και την άμυνά μας.

Μας πλήγωσε το πώς εκτελούσε ο Άρης από το τρίποντο στο τελευταίο πεντάλεπτο, υπάρχει ένα έλλειμα καθαρού μυαλού στο τέλος.

Το μπάσκετ δεν είναι να παίζεις 35 λεπτά, αλλά να παίζεις 40, χωρίς να αποκλείω τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρηθήκαμε στο τέλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οπαδοί τη Μπριζ έστειλαν… δικό τους στο νοσοκομείο

Απίστευτα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλωρεντία, και στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο ημιτελικό...

Στην ίδια κατηγορία