Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Χρειαζόμαστε την ώθηση του κόσμου»

Δημοφιλή

Μία αγχωτική, αλλά σημαντική νίκη απέσπασε ο ΠΑΟΚ mateco στην Πυλαία κόντρα στην Καρδίτσα για την 11η «στροφή» της Basket League. Ο Φώτης Τακιανός μετά το φινάλε του αγώνα ανέλυσε τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι και τους λόγους, που η ομάδα του έδειξε ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Σήμερα έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Ήταν μία δύσκολη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας γι’ αυτό που έχουν καταφέρει και που μας έδωσαν την ευκαιρία να βρισκόμαστε στο Final-8. Το παιχνίδι έχει δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει μια καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, που αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα.

Για το δεύτερο ημίχρονο θα ήθελα να σταθώ σε δύο παραμέτρους. Σε μεγάλο ποσοστό μπορεί να είναι εύκολο να πει κανείς ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να θυμηθούμε ότι ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με την Γαλατά, που ξοδεύτηκαν δυνάμεις. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητούσαμε γιατί υπήρχε έλλειμμα δυνάμεων και ενέργειας.

Είχαμε ένα μπλοκάρισμα στη σκέψη και οι αποφάσεις μας δεν ήταν σωστές. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια της Καρδίτσας. Προέρχεται από μία περιοχή κι έζησε την τραγικότητα των πλημμυρών. Η ομάδα προσπαθεί να παρουσιάσει κάτι ωραίο στο γήπεδό της μαζί με τον κόσμο της.

Αυτό δείχνει πως υπάρχει ελπίδα και όραμα. Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στο εκτός έδρας με τον Προμηθέα στην Πάτρα στις 30 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια έχουμε την Τόφας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια.

Ένα μεγάλο κέρδος είναι ότι αυτό που δημιουργήσαμε χαίρει το σεβασμό του κόσμο. Θέλω με τη νέα χρονιά να έχουμε περισσότερο κόσμο δίπλα μας. Αυτό δεν είναι αυτονόητο, αλλά η ώθηση που μας δίνουν τη χρειαζόμαστε.

Ο κόσμος και η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι δύο πράγματα που βαδίζουν μαζί. Εύχομαι υγεία σε όλους και να δίνουμε τις καθημερινές μας μάχες».

Για τη νοοτροπία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο:

«Έπαιξε τον κύριο λόγο η διαδικασία της κούρασης και της ενέργειας. Οι παίκτες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν, δεν πήγαινε το σώμα τους. Έχει να κάνει με την πιεστική άμυνα που έβαλε η Καρδίτσα πάνω μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Το ευχάριστο είναι ότι εμείς πρέπει να μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε τυχεροί, εντός εισαγωγικών».


Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης

Η πολύ «βαριά» ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην 9η αγωνιστική των play off (τρίτη σερί για τους...

Στην ίδια κατηγορία