Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τάισον: «Το όνομα μου να μείνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Τάισον παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο εξτρέμ να μιλάει στην κάμερα του PAOK TV.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεταγραφή του στο Δικέφαλο και το κίνητρο του, επιστρέφοντας στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θα υπερασπιστώ τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ως ένας παίκτης που θέλει να βρίσκεται εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την πρόκληση. Οι άνθρωποι εδώ με υποστηρίζουν. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω ον ΠΑΟΚ. Υπήρξαν Βραζιλιάνοι εδώ που κέρδισαν τίτλους και θέλω να γίνω ένας από αυτούς. Θέλω να κερδίσω, για αυτό είμαι εδώ».

Για το κίνητρο προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη: 

«Το κίνητρο μου ήταν οι φίλαθλοι. Υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές που λατρεύουν τους παίκτες. Θέλω επίσης να κερδίζω. Έτσι ήμουν πάντα. Έχω ήδη κερδίσει πολλά, έφτασα μέχρι την Εθνική Βραζιλίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να παίξω, να ζήσω την ατμόσφαιρα και να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους».

Για τους ανθρώπους που μίλησε, πριν πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ:

«Μίλησα με τον Πέντρο Ενρίκε και με τον Ντούγκλας Αουγκούστο που αγωνίζεται εδώ. Μου είπαν πολύ καλά λόγια για τον σύλλογο. Ο Πέντρο έπαιξε και κέρδισε πολλά εδώ, και μου είπε πως είναι μια φανταστική πόλη με φανταστικούς φιλάθλους. Νιώθω πως θα είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω οι φίλαθλοι να είναι σίγουροι ότι θα δώσω το 200%».

Τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για τον ίδιο: 

«Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το όνειρο του κάθε παιδιού. Έτσι ήταν και το δικό μου. Όταν μπαίνω στο γήπεδο προσπαθώ να το απολαμβάνω στο μέγιστο βαθμό. Θέλω να μεταδώσω αυτή την απόλαυση σε όλα τα παιδιά που βλέπουν ποδόσφαιρο από την τηλεόραση Προσπαθώ να είμαι υπεύθυνος. Χωρίς υπευθυνότητα στη ζωή σου δεν μπορείς να φτάσεις πουθενά. Το να παίζεις ποδόσφαιρο σημαίνει ικανοποίηση και χαρά και αυτό προσπαθώ να κάνω σε όλη μου την καριέρα».

Για το αν μπορεί να αναλάβει τον ρόλο του μέντορα για τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

«Αισθάνομαι πως μπορώ. Ήμουν κι εγώ στη θέση τους, αλλά πλέον έχω μάθει πάρα πολλά. Πάντα αναζητώ τη γνώση και θέλω να ξέρω τα πάντα. Φυσικά μπορώ να μεταδώσω τις εμπειρίες μου στους νεαρούς. Ήταν έτσι πάντα στις ομάδες που αγωνιζόμουν, οπότε δεν θα αλλάξει κάτι. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ καλό γκρουπ και ελπίζω πως θα με υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο, κι εγώ από την πλευρά μου θα βοηθήσω την ομάδα».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ

«Είμαι ήδη χαρούμενος που είμαι εδώ και που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα με φανατικούς φιλάθλους. Θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου εδώ και το όνομα μου να μείνει στην ιστορία της ομάδας. Θέλω να προσφέρω χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία