Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα υπονοούμενα του Λυκογιάννη μετά την πρόκριση

Δημοφιλή

Υπονοούμενα άφησε ο κόουτς Άρης Λυκογιάννη στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Ντιζόν – ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Basketball Champions League, καθώς κέρδισε με 69-74 τη Ντιζόν στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως χρειάζονταν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση, διότι βασίζονταν στις δικές τους δυνάμεις.

Τέλος, αναφέρθηκε στους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων», που ταξίδεψαν από όλη την Ευρώπη για να εμψυχώσουν τον ΠΑΟΚ στο δύσκολο έργο που είχε απόψε (20/12).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς Λυκογιάννης:

«Πρώτον, είναι μία πολύ σημαντική νίκη γιατί μας δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουμε στο BCL. Δεύτερον, είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί δεν περιμέναμε κάποια άλλη ομάδα, να κάνει τη δουλειά για εμάς. Το καταφέραμε μόνοι μας.

Ξέραμε μετά από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα με τη Μάλαγα, ότι έπρεπε να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν 100% σίγουροι ότι έπρεπε να προκριθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, δεν περιμέναμε κανέναν άλλον.

Είχαμε τρία πολύ καλά δεκάλεπτα. Το πρώτο, το τρίτο και το τέταρτο. Είχαμε και ένα άσχημο, το δεύτερο. Αξίζαμε να νικήσουμε, ελέγξαμε πολύ το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε άμυνα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και φυσικά, η νίκη είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους αυτούς που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ευρώπης, για να δουν την ομάδα και να μας υποστηρίξουν, όχι μόνο όταν κερδίζαμε, αλλά κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ».


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία