Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα βήματα μπροστά και το ομαδικό πνεύμα του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει ελλείψεις αναφορικά με το ρόστερ, αλλά οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές σε αυτό έχουν αρχίσει να δένονται μεταξύ τους και να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο team spirit μεταξύ τους. Και οι ίδιο αναγνωρίζουν πως η ομάδα έχει ελλείψεις και χρειάζεται ενίσχυση, προκειμένου να ανέβει ακόμα περισσότερο ποιοτικά και να υπάρχει βάθος στο ρόστερ και ξεκούραση για όλους.

Οι δυσκολίες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής ωστόσο έχουν σφυρηλατήσει (παρότι αρκετά νωρίς) τη χημεία των παικτών της ομάδας και ήδη έχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ με σφιχτούς δεσμούς. Αυτό το γεγονός χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που άλλωστε είναι ένας προπονητής που ποντάρει πολλά στο γκρουπ και στη λειτουργία αυτού.

Μάλιστα, ήδη με αυτά τα δεδομένα εντός αποδυτηρίων υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αρχίσει να δείχνουν το ταπεραμέντο τους και τις ηγετικές τους τάσεις. Ο λόγος γίνεται για τους Τάισον, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Έκονγκ και Σβαμπ, που μέχρι στιγμής έχουν αναλάβει τον ρόλο των ηγετών στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και μέχρι στιγμής όλοι δείχνουν να το αποδέχονται αυτό.

Σαφώς, υπάρχει χώρος βελτίωσης στο συγκεκριμένο κομμάτι της χημείας, αλλά Λουτσέσκου και παίκτες μοιάζουν να βρίσκονται αρκετά βήματα μπροστά σε σχέση με το χρονικό σημείο που βρίσκεται η σεζόν.


Τελευταία νέα

Διπλάρα με ανατροπή και τέλος στο άγχος για τον ΠΑΟΚ Β!

Ο ΠΑΟΚ Β έμεινε πίσω στο σκορ από τον Αιολικό που έπαιζε ίσως το τελευταίο του «χαρτί» για την...

Στην ίδια κατηγορία