Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τα τελευταία νέα του Λεβαδειακού ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (9/10). Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 απέναντι στη Λαμία και προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να ετοιμαστεί για το πρώτο απαιτητικό εντός έδρας ματς.

Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει ΠΑΟΚ οι Άντριαν Πέτρε και Γιάννης Γιαννιώτας, που αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Χθες (3/10) ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αρκετοί παίκτες στα «πιτς», διότι οι Ντεντάκης, Λούα Λούα, Κωνσταντινίδης, Ρεγκίς και Χάμοντ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Επιπροσθέτως, ανέτοιμοι θεωρούνται οι νεοαποκτηθέντες Σακό και Ντουκαρά, ωστόσο θα προπονηθούν με το υπόλοιπο ρόστερ, ώστε να προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής με τον Δικέφαλο. Μέχρι στιγμής ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει στη Super League μετρώντας τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.


Τελευταία νέα

Απάντησε για Τερίμ ο Παναθηναϊκός

Στις φήμες για αλλαγή προπονητή απάντησε το απόγευμα της Τρίτης (30/4) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξακαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα...

Στην ίδια κατηγορία