Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τα στιγμιότυπα της… μάχης Ντεσπόντοφ-Αντρίγια (video)

Δημοφιλή

Ένα παιχνίδι με έντονο «ασπρόμαυρο» στοιχείο ήταν αυτό ανάμεσα σε Σερβία και Βουλγαρία, με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ να έρχονται αντιμέτωποι για τα προκριματικά του EURO. Η αναμέτρηση στη Σερβία ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2, ωστόσο η ομάδα του Zile κατάφερε ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας να πάρει την πρόκριση για το EURO 2024. Σημαντική στιγμή στο ματς είναι το λάθος του Ζίβκοβιτς στο 69ο λεπτό, από το οποίο προήλθε το γκολ του Κίριλ Ντεσπόντοφ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Ο Βούλγαρος αρχηγός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας του, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα δεν είχε ελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση του EURO. Σημείωσε ένα γκολ, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι στην αναμέτρηση. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 74% ευστοχία στις πάσες, ενώ είχε και κερδισμένες μονομαχίες σε αέρα (1/1) και χορτάρι (2/6) σε 89 αγωνιστικά λεπτά.

Όσον αφορά τον Zile, ο Σέρβος φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ της Βουλγαρίας, ωστόσο δεν στοίχισε στην Εθνική Σερβίας το λάθος του. Αγωνίστηκε για 76 λεπτά και κατέγραψε μία τελική, 83% ευστοχία στις πάσες και «μοίρασε» μία πάσα-κλειδί στην αναμέτρηση.

Μπορείτε με ένα κλικ ΕΔΩ να δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Τελευταία νέα

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης

90 λεπτά χωρίζουν τον ΠΑΟΚ από το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και στο αποψινό (19/5, 20:00) παιχνίδι κόντρα...

Στην ίδια κατηγορία