Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Επιστρέφει σε προπονητικούς ρυθμούς η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία θα βρεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το προπονητικό επιτελείο είχε δώσει ρεπό στους παίκτες χθες (19/11), καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί αρκετοί διεθνείς να μην βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, λόγω των υποχρεώσεών τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ πιάνουν και πάλι δουλειά σήμερα.

Το απόγευμα της Δευτέρας υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Στην προπόνηση δεν θα βρίσκονται οι διεθνείς Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Στέφανος Τζίμας, Τόμας Κεντζιόρα και Αλί Σαμάτα.

Το υπόλοιπο ρόστερ θα ξεκινήσει και πάλι τις προπονήσεις και σταδιακά μέσα στην εβδομάδα να ενσωματώνονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (30/11). Τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ειδική θεραπεία και στη συνέχεια δουλεύει μόνος του στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η ομάδα θα επιστρέψει στη Νέα Μεσημβρία στις 18:00 για να συνεχίσει την προετοιμασία της για την επανεκκίνηση της Super League.


Τελευταία νέα

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο (27/7) στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Πολύ καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο (27/7) αφού θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Ενδέχεται,...

Στην ίδια κατηγορία