Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τα σενάρια που στέλνουν τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Aleksandar Nikolic Hall από την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 71-61 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Με αυτή την ήττα ο Δικέφαλος δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώττη θέση στον 7ο όμιλο, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσει να καπαρώσει μία θέση στα Play in της διοργάνωσης.

Την Τέταρτη (20/12) το σύνολο του Φώτη Τακιανού θα υποδεχθει στο PAOK Sports Arena τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και με νίκη, μπορούν να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία προσφέρει πλεονέκτημα έδρας στα Play in.

Η Γαλατασαράι αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Μπενφίκα και σε περίπτωση που κερδίσει, τότε θα φτάσει στο 2-3 στον όμιλο, όπως και ο ΠΑΟΚ.

Πρέπει να σημειωθεί πως είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως ο Δικέφαλος κέρδισε με 11 πόντους διαφορά στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης στην πρεμιέρα των ομίλων, καθώς μπορεί να προκριθεί ως δεύτερος ακόμη και σε περίπτωση ήττας με λιγότερους από 11 πόντους.

Αν όμως η Μπενφίκα κερδίσει τη Γαλατασαράι, τότε τα πράγματα περιπλέκονται. Τότε, ο ΠΑΟΚ θα περιμένει ήττα της Μπενφίκα από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για να τερματίσει δεύτερος στον όμιλο.

Τρίτος μπορεί να τερματίσει ο Δικέφαλος στον όμιλο αν ηττηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 11 πόντων από τη Γαλατασαράι ή αν η Μπενφίκα καταφέρει να κερδίσει τη Γαλατασαράι και την Χάποελ στα εναπομείναντα παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

 


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία