Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα πρώτα… μάτια έχουν πέσει πάνω του!

Δημοφιλή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί την περίπτωση ενός ακόμα νεαρού ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Τζίμας, που έχει βελτιωθεί αρκετά και τα πρώτα… μάτια από την Ευρώπη έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Με το ταλέντο, το στυλ, τα προσόντα, «όλο το πακέτο» που διαθέτει έχουν αναγκάσει ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους το όνομά του. Μετά από ένα παιχνίδι των μικρών εθνικών ομάδων, σκάουτ του Άγιαξ ακούστηκε να λέει για τον Τζίμα πως κανονικά θα έπρεπε να είναι… Ολλανδός βάσει όλων των χαρακτηριστικών του.

Η διεθνής πιάτσα «σκάουτερς» έχει τοποθετήσει το όνομά του ανάμεσα στα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Στην Ιταλία εμφανίστηκαν τα πρώτα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, ενώ για χάρη του η Μίλαν έστειλε τον Τζιανμάρκο Πολίτσι στην Ελλάδα προκειμένου να τον «τσεκάρει» τον ταλαντούχο επιθετικό σε κανονικές συνθήκες αγώνα.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία