Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα πλέι άουτ, το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν εξελίχθηκε όπως οι φίλαθλοι θα περίμεναν. Μια χρονιά που στιγματίσθηκε από αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, από πολλές αλλαγές παικτών, στη διάρκεια της οποίας οι απογοητεύσεις ήταν περισσότερες από τις καλές στιγμές.

Όχι μόνο εξαιτίας των ηττών, αλλά επειδή η εικόνα της ομάδας συνολικά από τον Γενάρη και έπειτα ήταν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) απογοητευτική. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το μεταγραφικό «παζλ» που έγινε δεν ήταν καλό. Τουλάχιστον τρεις παίκτες της 12άδας ήταν σχεδόν ανενεργοί στο μεγαλύτερο διάστημα, ενώ κάποιοι που είχαν συμμετοχή (Μπελιάουσκας) δεν χάρηκαν ποτέ για τον ρόλο τους και ήθελαν να αποχωρήσουν από τον 2ο μήνα.

Άλλοι (Χάρισον) γκρίνιαζαν για το στυλ παιχνιδιού του προπονητή που ουσιαστικά τους επέλεξε!

Η χρονιά θα συνεχιστεί με έξτρα παιχνίδια στα play out στα οποία ο Δικέφαλος δεν θα νιώσει ιδιαίτερα ευχάριστα καθώς θα έχει απέναντι του «διψασμένους» αντιπάλους που θα θέλουν να «σκοτώσουν» ένα παραδοσιακά μεγάλο όνομα όπως ο ΠΑΟΚ.

Πολλοί είναι αυτοί που βιάζονται και θέλουν να μάθουν το συντομότερο τις αποφάσεις της διοίκησης σχετικά με το μέλλον. Το ζητούμενο όμως δεν είναι μόνο αυτό αλλά να συνειδητοποιήσει ο οργανισμός τι πήγε στραβά και ποια ήταν τα λάθη που οδήγησαν σε μια χρονιά που δυστυχώς ολοκληρώνεται άδοξα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανείς δεν ξεχνά τον Νάσο! (pics)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (27/4) από την άνανδρη επίθεση στον οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, που είχε ως αποτέλεσμα...

Στην ίδια κατηγορία